Interieur | Kantoor Hoge van Gerven Notarissen
OpdrachtgeverHoge van Gerven Notarissen
LocatieSt. Canisiussingel, Nijmegen
Datum2015
ProjectteamSven Dyckhoff, Bob Zanders
FotografieRaphaela Puhl

Kantoor Hoge van Gerven Notarissen

Een voormalig bankkantoor uit de jaren ’70 is gerenoveerd en geschikt gemaakt als bedrijfsverzamelgebouw. Alle kozijnen zijn vervangen en op de begane grond is een metselwerk plint gerealiseerd. De entrees zijn vernieuwd en er is een entree toegevoegd. Voor Hoge van Gerven Notarissen hebben we de inrichting mogen ontwerpen. Belangrijk element was het maken van een interne verbinding tussen de twee kantoorlagen. Een receptie- en trapmeubel maakt deze verbinding tussen de begane grond en de eerste verdieping mogelijk en verbindt en scheidt door zijn positie en vorm de verschillende ruimten.